Olin Elinan, Jannen ja Heidin kanssa, hengailtiin pihalla lumisateessa vaik yleensä kyl ollaan sisällä. Juteltiin jotain ihan randomii ja sit päätettiin et mennään Jannen mökille ja et mie hankin meille kyydin sinne. (oon aikasemmiki nähny unta siit talosta et se oli sellasen liejun keskellä ja siel oli sellanen vanha mummo mikä ennusti miulle ja kurkia, ja yhtäkkiä olin espossa maahisbaarissa,,,, joo mut takas tähän uneen)

Sit menin kotiin ja äiti oli siel kavereitten kaa bilettämässä mein vanhan asunnon terassilla ja se yks tuntematon nainen oli tosi kaunis. Kaikki ne oli kännis ja oltiin Rajapatsaalla ja en saanu kyytii. Janne ja Elina päätti lähtee pyöräileen 90 kilometrii sinne, mut mie en voinu ko miul ei ollu pyörää.( ei miul oikeestikaa oo ko ne kaikki ain varastetaa)

Ja sit suddenly olinkin maantiellä jonkun tyypin kanssa ja meit syytettiin et oltiin tultu pummilla junassa ja se nainen alko jahtaamaan meitä. Juostiin sellasen käärmetäytteisen viidakon poikki nesteelle päin ja nähtii Janne ja Elina siellä.

Ja ko kurkittiin sielt nesteen takaa ni yks seurakunnan työntekijä oli se kuka jahtas meitä

ja sit heräsin.

Toihan on ihan normaali uni, mut jotenki silti jäi vaivaamaan.