" Kon, Mutsuki ja Shuko päätyivät kompromissiin. Vaimo olisi antanut rakastavaisten ottaa makuuhuoneen, mutta mies ei voinut tehdä sitä, niin vaimo, mies je miehen poikaystävä nukkuivat vierekkäin patjalla lattialla, Konin puun alla, joka oli häälahja "

Mutsukilla on kaikki hyvin. Hänellä on huolehtiva ja kaiken antava vaimo ja poikaystävä joka rakastaa tätä jokaisella solullaan. Asetelma on kiehtova, kuka nyt ei haluaisi että itseä rakastetaan. Ja vielä monelta taholta.

Mie ainakin haluaisin.

Mut se on mahdotonta.

 Tyttö istuu koulussa. Kipu yllättää. Koskee niin paljon ettei hän kykene liikkumaan. Hän itkee, huutaa. Puree hammastaan. Verikokeet, verikokeet, verikokeet. Ei tiedetä mikä on vialla, hänet lähetetään kotiin. Ystätäv ovat juomassa ja soittavat hänelle,hän melkein itkee, ei tykkää jäädä ulkopuolelle, nukahtaa kipuihinsa. Herää aamulla ja kaikki on hieman paremmin. Jää odottamaan yhteydenottoja, jos tämä päivä olisi hieman parempi, haluaa päästä keskustelemaan asioistaan.

Miulla on tietty mielikuva siitä minkälainen ihminen haluaisin olla ja olen sisäistänyt sen ihmisen. Its my innerchild. Se on siellä jo mut en osaa tuoda häntä esiin, en vielä, mut ehkä opin. juu.

 And Im not proud.

That nothing will seem easy about me.
But I promise this.
I wont go my whole life.
Telling you I dont need