Itsesäälissä rypeminen on jotain, minkä voisin lopettaa. Mut jotkut ihmiset tekee asian tosi vaikeeksi kritisoidessaan jatkuvasti kaikkia tekemisiäni ja persoonaani. VOISVAT TAJUTA!!! et eivätähän hyö oikeesti tiedä yhtään mitään, koska en ole näyttänyt heill niitä puolia itsestäni kovin usein, jotka olen sisäistänyt olevan minä. Ei ole mitään ideaa olla toisen kaveri jos ei edes pidä tästä tai on vain, jotta voisi tuntea itse olevansa parempi, myönnän että itselläkin on ollut näitä kaverisuhteita, silloin kun en tuntenut ansaitsevani parempaa.

Vittu, ko vaik osaisinkin ilmasta itteeni ni en vaan aina jaksa, miun pitäis kyllä, koska siitä tulee sitten niin hyvä olo, kun tuntee olevansa oma itsensä, mitä tällä hetkellä en tunne,.Okei, eli nyt mie muutan asian.. Heti ekana ko meen kotiin ni teen pari asiaa mistä tunnen sit eläväni ja olevani mie.

näin.

Nyt kun päätin hoitaa ton ongelman pois ni heti tuli parempi olo, et kyl tän koulupäivänkin jaksaa.. joteki. Ja sit toivosin, et voisin lähtee vaan johonkin kuukaudeks näkemättä ketään, et kerkeisin hoitaa pari asiaa pois. noin vaan se ei onnistu ja en tykkää siit et olisin sen ajan täällä vaik joodunki olemaan.

Jos en käyttäs niin paljon aikaa et ajattelen muiden asioita, voisin keskittyä omiini ni olisinko mie sit onnellisempi.

♥♥♥ ♥ ♥♥♥ ♥ ♥♥♥  ♥ ♥♥♥  ♥ ♥♥♥  ♥ ♥♥♥  ♥ ♥♥♥  ♥ ♥♥♥  ♥ ♥♥♥  ♥ ♥♥♥  ♥ ♥♥♥