Elinan isä tulee hakemaan ja istun sit autossa alle puol tuntia ja toisel on tosi paljon tavaraa ja mie en tarvii paljon. Kuuntelen: Blur: girls & boys ja lets dance to joy division. Ja oon ilonen, päivärrannan aula... hyvä olo, kukaan ei rasita minuu, ei koko ekan päviän aikana, jonka oon Elinan ja Jannen kanssa ja meil on ne kaikki erimielisyydet ko yleensäki mut ne on okei, okei?

I like playing Twister but I really really suck..

Oltiin tosi ovelia :O ahahaha ko varastetiin monopoly ja hiivittiin ulkona, et toinen meni avaamaan oven ja mie jäin keinuille odottamaan pelin kanssa (mut palautettiin se kyllä)

TÄNÄÄN KAIKKI MENEE PERSEELLEEN.



Ja hei minkä takia, poika kenel on kavereina tyttöjä ni ei vois tulla nukkuun niitten VIEREISEEN huoneeseen!!! ei oo miun mielest reiluu laittaa ketään yksi nukkumaan jonnekki vaik sil ois ollu meitä kavereina siellä. ja by the way kumpikaan meist ei seurustele sen kaa eikä koskaan tuukkaan seurustelemaan(jos joku ylimielinen seurakuntalainen sattuu tätä lukemaan)

noin ni sit lauantai :)


Ihmiset tulee puhumaan miulle, siit tulee hyvä olo.
perus onnellinen päivä ja tuli jotenkin puhdas olo.

Mut si tietenkin niitten ämmien pitää pilata se olotila.
Luulin sillon joskus et seurakunnassa miut vihdoin hyväksyttäs sellasena kun olen
ja et mie en vihais niitä ihmisiä, koska ne ois hyviä ja rakastavia
mut no joo,
not exactly.

Osa niistä ihmisistä luulee olevansa muiden yläpuolella ja se on surullista, koska ilman tuota yhtä ylimielisyyden piirrettä pitäisin heistä ja haluaisin olla heidän ystävänsä, mutta eihän se olisi mahdollista, koska en ole yhtä kaunis, mukava, lahjakas, rauhallinen enkä tarpeeksi aikuinen noiden ihmeellisten ihmisten seuraan (huomaa sarkasmi)

Saatan vaikuttaa kylmältä. Sekä kovaääniseltä oikees elämässä. Mut en ole kylmä, kaikki ne pienet teot mitä teette käskette miuta olemaan hiljaa, katsotte halveksuvasti kun näen silmistänne miten halveksitte,

kärsin.

ja vihaan teitä, mut en halua vihata ko sit tekin vihaatte.